Friss hírek

Default Placeholder

Nem hiszem , hogy sokan gondolkodnának ezen . Mindenki el van foglalva az életével . Egyfajta szűk világgal ami akkor is szűk ha esetleg bejárod a világot . Mert aki lelkileg magas szinteket ért el az tudja , hogy sehova nem ment . Talán zavaros amit írok de így van . (Játék az élet)

A kép csak illusztráció !

Most vettem a kezembe az „Atlantiszi tanítások” című könyvet és azonnal elbűvölt . A hatása alá kerültem . Úgy tűnik viszont, hogy nem kaptam újat, mégis értékes mert megerősít abban amit már magam is tudtam . Talán mindig is tudtunk mindent. De aki szerepet játszik az annyira átéli, hogy elveszti a valósággal való kapcsolatát . Ha viszont rájön a színjátszásra akkor azt nevezhetjük felébredésnek .

A könyvet itt megrendelheted (Libri ) !

Az a lélek aki visszatalált nem azért magányos mert az akart lenni , hanem mert nincs aki megértené azt a szintet . Visszatérve a könyvre , mindig is azt gondoltam , hogy nem kell mindent átélni az istenhez való visszatéréshez . Ha kitekintünk a játékaink közül akkor rájövünk a lényegre . Csak rosszul fókuszáltunk . A világunk tele van gyermek és felnőtt játékokkal és mégis fontosabb szánunkra ez ami mindig csalódást okoz . Ha meguntunk egy játékot tovább állunk .

A játék folytatódik mert játék az élet

De akkor is csak játszunk . A felébredett nem ezt gondolja . El kezdi kutatni ki teremtette a világot . Közben ott van az a gondolat is , hogy mi van ha ez is a játék része . És tényleg – mi van akkor ? Semmi . Akkor játszunk . Szóval kik is vagyunk ? Hazug lennék ha megmondanám. Ha úgy tennék mintha tudnám . Mert nem tudom . (Játék az élet)

Az Atlantiszi tanítások sem ad választ erre a kérdésünkre . (Vagy mégis – szellemek vagyunk) Viszont varázslatos és lenyűgöző . Talán van több párhuzamos univerzum és így bármi lehet igaz is . Csak tágítsuk ki az elménket és ne szabjunk gátakat amikor elolvasunk egy spirituális művet . Az Univerzum olyan mint egy kívánság teljesítő nagy szellem . Azt mutatja amire szükséged van . Így ha vonzódsz Atlantiszhoz akkor olvasd el a könyvet .

Az acélszerkezetekről írt bejegyzésünk is érdekelheti !

Share Article: