Friss hírek

Default Placeholder

A Brianna Wiest „Te magad vagy a hegy” írója felismerte, hogy nincs senki más aki minket jobban visszatartani, mint mi saját magunk. Mint ahogy más nagymesterektől is halhattuk vagy olvashattuk már, hogy te vagy a magad ellensége és ezért nincs kívül semmi amit keresned kéne. A szerző önszabotázsnak nevezi azt amikor önmagunk gátoljuk meg a vágyaink teljesítését. És állítása szerint egy nem tudatos szükségletre adott önkéntelen válaszunk.

Nem csak kifejti az önszabotázs lényegét, hanem útmutatót is ad a könyvben arra, hogy hogyan is kezeljük önmagunkat. Azt javasolja , hogy mélyen nézzünk magunkba , vizsgáljuk meg azokat a múltbeli eseményeket ami gyökere lehet ennek a helyzetnek. És amikor meggyógyítottuk magunkat újra kell építeni az egész személyiségünket. A könyv segít abban, hogy érzelmi intelligenciánkat tudjuk fejleszteni.

A címben szereplő hegy az egy generációkat átívelő szimbólum. Az akadályt jelenti, és így mindjárt maga a cím is elmondja számunkra a könyv lényegét. A mi vagyunk a hegy, nem más mint mi vagyunk az akadály. Egy olvasó írta a könyvről, hogy inspiráló és útmutató könyv. A szerző műve sok példát és gyakorlatot is tartalmaz amelyeknek célja az önszabotázs uralma alóli megszabadulás. Hét rész van a könyvben szépen egymásra építve. Ezen a belső úton felfedezheted magad, jobban megismerheted magad. Ez pedig azt jelenti, hogy megismered a világot is, mert mind ahányan vagyunk így működünk. (Te magad vagy a hegy)

Brianna Wiest számos könyvet írt az önfejlesztés műfajában, könyveiből világszerte több mint 1 millió példány kelt el. Rendszeresen felkerülnek a globális Bestseller listára. Több mint 10 éve gyógyítja önmagát és számára az írás az egyik módja a saját maga kiteljesedésének, egyfajta terápia.

Brianna Wiest írónő

A „Vár rám a föld” című könyv ajánlója is érdekelheti!

Share Article: