Friss hírek

Default Placeholder

Több módon is növelhetjük egy ingatlan értékét magunk is . Ebből most egyet szeretnék ismertetni és ez a acél szerkezetek .

Az acél mint alapanyag is egyre drágább a mostani világpolitikai helyzet hatására . Így azoknak akiknek már van rozsdamentes vagy kovácsoltvas szerkezet beépítve otthon azoknak ez értéknövekedési tényezőként hat . Ha még nincs ilyen szerkezete akkor pedig lehet,hogy most jött ez az ideje beszerezni .

A kép illusztráció ! A kép forrása a PSacél referencia oldala. A kihelyezését a cég engedélyezte !

Például nem csak jól mutat a rozsdamentes acélból készült lépcső és terasz korlát hanem rendkívül biztonságos is . Szintén elmondhatjuk ezt a kovácsoltvas szerelvényekre is . A rozsdamentes korlátot kombinálhatjuk is az üveggel . Vastag üvegről van szó így az is biztonságos . És rendkívül jó értéknövelő . Ha esetleg ép eladni szeretnéd a házad akkor mindenképpen jobb árat kérhetsz érte , ha van ilyen szerkezeted . (Acél szerkezetek)

Szerelt inox korlát

Akár kint a kerítésedet és a kapudat is készíttetheted fémből . Egy szép falazott , pilléres kerítésnél a pillérek közt nagyon jól mutat . És persze nem csak jól mutat hanem ha jó alappal épült akkor az kiszolgál egy egész életre . Talán időnként van vele annyi munka, hogy felületkezeltjük . Ez lehet egy festés is akár . Meghosszabbítja a fém élettartamát védi azt az oxidációtól . De úgy is kérhetjük a kivitelezőtől, hogy felület kezelve hozzák ki a helyszínre .

Én a PSacélt ajánlom , mert ők nyerték el a tetszésemet . Pásztó Sándor a cég vezetője sok sok éve mozog a fém ipar területén és ez által nagy tapasztalatra tett szert . Mondhatni már rutinból készíti el a megrendelt termékeket .

Az olvasásról készült bejegyzésünk is érdekelheti !

Share Article: