Friss hírek

Default Placeholder

Peller Mariann egy igazi trilógiát alkotott meg, amely mélységeiben tárja elénk a szerelem mivoltát. A történet nem csak a korunkban játszódik, hanem életeken át . Az alábbiakban nézzük meg miről is szol ez a három kötetes mű:

Az első kötet címe a „Végtelen kísértés” . E kötetben ismerhetjük meg a szerelmeseket Johnny Blazet és Kékkuti Annabellát . Annabella éli a családosok életét férjével és gyermekével amikor felbukkan Johnny. A férfi akit mindig is szeretett életeken át, most ebben az életében a munkatársa. A férfi érintése mindent megváltoztatott Annabella életében. Egy érzés bukkant fel benne ami nem a most gyermeke volt, hanem a végtelené, és vajon ellent kell e állni a hívó szónak. Itt a kísértés, helyes e ha érezzük a sorsszerű szerelmet, azt az ismerős érzést amikor rátalálunk a szó szerint sok életen át tartó szerelemre. És ebben rejlik a mű ereje.

Peller Mariann- „Szerelemszövetség”

A második kötet, a folytatás már ennél tovább megy. A „szerelemszövetség” már arról szól, hogy Annabella éppen felívelő színészi pályát fut be. Megkapja egy krimisorozat főszerepét. A Johnnyval való kapcsolatuk is egyre szorosabbra fűződik. A spirituális útja is egyre csak tágul a női karakternek, egyre többször lát bele a múltjába, látja az előző életeit. Látja Római életét a marseilles-i pestis időszakát és a 19. századi amerikai létezésére is fény derül. Ám kezd a mű nem csak róluk szólni amikor világszerte vészjósló dolgok történnek. Egy olyan harc kezd kibontakozni a fény és árnyék köt amelynek talán a nemkívánatos oldal lesz a győztese. Annabella megérti, hogy mi az ő feladata, az igazi önvalója a kulcs ebben.

A képen Mariann az első könyvét mutatja!

Egy részletet is közölnek Libertine könyvkiadó oldalán, aminek a lényege a következő: Minden spirituális ember érzi, hogy mi zajlik ebben a világban. Most egy olyan döntésnek kell megtörténnie amit senki nem fog el odázni. A jelenlegi tudatszintje szerint éli meg mindenki a mai kór kihívásait. A lelki fejlődés lényege a befelé figyelés és ha ez megvan akkor a felsőbb lelki tisztulás felé kell indulni. Csak önmagadat mentheted meg ekkor már.

A harmadik könyv hamarosan megjelenik a boltokban.

A „Te magad vagy a hegy” című könyv ajánlója is érdekelheti !

Share Article: