Friss hírek

Default Placeholder

Ki ne ismerné a kis hableány, Ariel történetét. Főleg, hogy most a Disney pluszon műsorra tűzték a legújabb filmes változatot is. Liz Braswell „Vár rám a föld” című kötete a történetet továbbszövi. Öt évvel később játszódik . Akkor Ursulával volt egy kis afférja a hableánynak. Mostanra Ariel Atlantica királynője, és Ursula pedig a szárazföldön uralkodik Eric herceg birodalmában. Ariel rájön, hogy apja Triton még talán mindig életben van, visszatér abba a világba amiről már rég lemondott, és úgy gondolt rá, hogy oda talán már sosem megy. A remény is felcsillan, hogy talán a hercegét is újra láthatja. A hableány rájön, hogy Ursula minden lehetőséget kihasznál a hercegnői pozíciója révén, szokásához híven összeesküvéseket szervez, ármánykodásra fordítja a gondolatait. Odáig megy el, hogy nyílt háborúkat indít a szomszéd birodalmakkal. A gonosz Ursula azonban megneszeli Ariel érkezését, azzal fenyeget, hogy elpusztítja a szárazföldi és vízi világot is.

Illusztráció! A könyv borító részlete!

A nagy kérdés az, hogy sikerül e meghiúsítani ezt a gonosz tervet Arielnek ? A történet a hatalomról szól és színesítve van a szerelemmel,és persze a harcról amit Ariel vív a gonosszal és azért, hogy visszaszerezze a hangját. A könyvből minden kiderül ! (Disney)

Liz Braswell alias Elizabeth J. Braswell Angol származású Amerikai író. Birminghamben, Angliában született, de Connecticutban nőt fel. Az írónő oldalán megtudhatjuk, róla hogy „lelkes növénybarát” és szeret kertészkedni. A napjait a brooklyni lakásában tölti. A sportok közül a síelés imádja. Családos van fia és lánya is akiket férjével nevelnek együtt. Eredetileg az írás előtt videojátékokat gyártott. 2022-től a Wall Street Journal-nak is ír Fantasy, Scifi és horror műfajban.

A kép illusztráció! A képen az írónő arcképe látható!

A „Boldog leszek és kész” című könyv ajánlónk is érdekelheti!

Share Article: