Friss hírek

Default Placeholder

Az Unipatika 2005-ben kezdte meg a működését . Az első gyógyszertáruk a budaörsi Medicina patika volt. Ekkor a legnagyobb hangsúly a kozmetikumokon és fogápolási termékeken volt. A szlogenjük is megszületett amely így hangzik „Egészsége szívügyünk !”. A következő bővülésig két évet kelet várni . 2007-ben két patika is nyílt tőlük, az egyik a Mammut bevásárló központban kapott helyet a másik pedig a Westend City Centerben.

A következő jelentős bővítésig a meglévő patikáikat fejlesztették. Mindig ha valami új lehetőség adódott az innováció területén azt ők meglépték. Több szolgáltatást is indítottak és a szabadpolcos rendszerükkel minimálisra csökkentették a várakozási időt. Mert amíg a pénztárnál fizetnek addig mások még csak a kosarukat töltik meg termékekkel. Vagy éppen tanácsot kérnek, és más szolgáltatást vesznek ott igénybe.

2016-ban következett a legújabb , immár a negyedik Unipatika gyógyszertár fejlesztés. A Corvin gyógyszertárhoz felvásárlás útján jutottak hozzá. Jelenleg ez a négy patikájuk üzemel. 2018-ban amikor beindították az online webshop platformjukat, gyakorlatilag országos piaci lehetőséget teremtettek. Persze az online térben vény nélkül kapható termékeket forgalmaznak. Baba-mama termékeket, kozmetikai termékeket, fog ápolókat, bőrápolókat stb.

Az Unipatika folyamatosan keresi a lehetőségeket annak érdekében, hogy még modernebb, jobb kiszolgálásban részesítsék a vásárlóikat.

A Peller Mariann könyv ajánlója is érdekelheti ! Az oldalunkon több olyan cikket is találhat amely érdekelheti ! Böngésszen nálunk !

Share Article: