Friss hírek

Default Placeholder

A VIDOR Fesztivál Nyíregyházán olyan esemény, amely a találkozások és a közösségi élmények kitüntetett terévé válik. Az oldott beszélgetések, az emberi kapcsolódások öröme, a jó hangulat és a vidámság mind-mind összetalálkozik a zene és színház világával, hogy valódi ünnepet teremtsenek. A VIDOR Fesztivál egy igazi ünnep, ahol a kulturális élmények, a szórakozás és a közösségi élet összeolvadnak.

2023. Augusztus 25. – Szeptember 2.

A kép illusztráció ! Forrás : vidor.eu

Az idei év legvidámabb hetének ígérkezik, amikor ismét rendkívül színvonalas és értékes produkciók kerülnek bemutatásra. Az ország különböző teátrumai, együttesei és formációi mutatják meg művészi tehetségüket a fesztiválozóknak. A színházi versenyprogramban most olyan ismert színművészek is részt vesznek, akiknek jelenléte inkább emeli a rendezvény rangját. A Rózsakert Szabadtéri Színpad pedig négy parádés szereposztású produkcióval várja a közönséget, garantálva a szórakozást és a színvonalas színházi élményt. A Kossuth tér nagy színpadán olyan nemzetközileg ismert előadók is koncertet adnak majd, akikkel még sosem találkozhattak a VIDOR Fesztivál történetében.

A VIDOR Fesztivál minden évben megmutatja, hogy a kultúra és szórakozás összekapcsolható, és egy olyan eseményt teremthet, ahol mindenki megtalálja a számítást. Az esemény hivatalos honlapja, vidor.eu , további részleteket nyújt a programokról, fellépőkről és a rendezvény részleteiről.

Az időutazós filmekről is írtunk !

A fesztivál otthont nyújt a főzni vágyóknak is !

Share Article: