Friss hírek

Default Placeholder

Eckhart Tolle korunk egyik elismert spirituális vezetője . Könyveit és videóit , előadásait nagyon sokan nézik . Most olvasom az „Új föld” című könyvét . Ez egy igazi kézikönyv amiből fogalmunk lehet arról , hogy hogyan is lehet az EGO-tól szabadon élni . Mondhatni , hogy érdemes lenne tankönyvként is használni ezt a művet . (Spirituális könyvek)

A kép csak illusztráció ! A könyv borítóképe .

Úgy érzem kihagyhatatlan egy spirituális , önmagát kereső egyén könyvespolcáról . Miről is van szó ? A könyv teljes egészében , részletesen tárgyalja az ego-t . Már az olvasás közben is figyelővé válsz . Megfigyeled az ego-d és le is leplezed . Tolle könyve ha végig olvassuk képes más emberré, teljesebbé tenni az olvasót . Segít abban , hogy jobban a jelenben létezzünk és az EGO minden furfangját felismerjük és leleplezzük .

Az „Új föld” a spirituális könyvek közül is kiemelkedő

Valóban azt gondolom , ha mindenki vagy legalábbis sok millióan olvasnák el e könyvet akkor nagyobb esélyekkel tudnánk létezni a fizikai világban . Igazából nem történik más csak az , hogy te változol . És ez éppen elég is . Sok nagymester hirdette , hogy először a változást magadban hozd létre . És ha magadra találtál és eltűnik az ego vagy megszelídül akkor és csakis akkor segíthetsz másokon . Persze csak azokon akik kérik .

Eckhart Tolle könyve itt a Libri webshopban megrendelhető !

Az „Új föld” valóban így valósulhat meg . Csakis úgy lehet jobb élet a földön ha megszűnik a kis én hatalma . Az ajánlott könyv pedig egy régnemlátott útmutató ehhez az úthoz . Nézzünk a könyvből néhány témát amiből felmérheted ennek a műnek az igazi fontosságát . Ír Tolle a fejedben lévő hangról . Illúziókat leplez le olyan precizitással ami csak egy jó tanítótól lehetséges . A könyvben az író sürget minket az átalakulás ügyében , mert amint láthatjuk a világunk nem túl rózsás . Mondhatni tombol az EGO . Van egy külön nagy fejezet amiben az ego arcait mutatja be . És külön fejezet szól a megszabadulásról . (Spirituális könyvek)

Az Atlantiszi tanításokról írt ajánlónk is érdekelhet ! Böngéssz nálunk !

Share Article: