Friss hírek

Default Placeholder

Mielőtt rátérnénk a könyvre, nem árt ha tudjuk kis is az írója. Holly Matthews Angol színész és énekes is valamint Vlogger egy-személyben. A BBC egyik sorozatában kezdte el a színészi pályafutást aztán miután otthagyta a sorozatot éneklésre adta magát. A Sony UK kiadott egy kislemezt tőle „Little Miss Perfect” címmel. Egy kritikusa szerint ez a dal mind hangszerelésében és stílusában is hasonlatos Avril Lvigne dalaihoz. Azonban az általános hangulat szerint egy egészen jó kis dal született, amit meg lehet ugyan hallgatni, de nem olyan amire emlékezni fognak.Miután átesett egy 3 évig tartó súlyos betegségen, 2016-tól foglalkozik önfejlesztéssel (The Happy Me Project). A Huffington post egyik írójaként is dolgozik.

Holly Matthews- Miről is szól a Boldog leszek és kész!?

Azt mondja Holly Matthews, hogy a boldogság döntés kérdése. Előfordulhat amikor az ember belefárad a másoknak való megfelelésbe. Sőt olyan időszakunk is lehet amikor az önbizalom hiányától szenvedünk. És akkor még nem is beszéltünk a kihívásokkal teli időszakainkról. Mi van azzal aki nem tud nemet mondani. Ezek a nehézségek mindvégig távol tartottak a boldogságtól és valószínűleg már elfeledtük milyen is az. (Boldog leszek és kész!)

A kötet abban segít 60 fejezeten át, hogy visszataláljunk a boldogság útjára. Segít abban a mű, hogy felülemelkedjen az olvasó a hétköznapi kihívásokon és küzdelmeken. És olyan lényeges mozzanatokat kell figyelnünk amelyekkel feltöltekezhetünk. Holly-tól hitelesen hangzik minden amit ír, hiszen saját küzdelmekkel tapasztalta meg azokat amiről ma már könyveket ír és tanácsadásokat tart. Az ajánlások szerint ő hiszi,és vallja és nap mint nap gyakorolja, hogy a boldogságunk csakis tőlünk függ. Semmilyen külső dologtól és személytől nem függ, ezt mi magunk kell , hogy gyakoroljuk. Ez a könyv arra ösztönöz, hogy vedd fel ezt a szemlélet módot és élj e szerint. De úgy ösztönöz, hogy te megad kell, hogy döntést hozz benne.

Ajánlom azoknak ezt a könyvet akik eldöntötték vagy készülnek eldönteni, hogy nem folytatják úgy az életüket ahogy most. Akik keresik azt az új szemléletet amit magukévá tehetnek és lehetőséget teremthetnek maguknak a boldogságra. Ha érzed, hogy így van akkor neked szól a könyv, csakis neked.

Share Article: