Friss hírek

Default Placeholder

Manapság az egyik legjobb módszer arra, hogy zöld energiát nyerjünk az a napelem. Egyre másra történnek fejlesztések ez irányba , és mindez azért, hogy jobbak legyenek ezek a szerkezetek . A cikkünkben bemutatunk egy nagyon jó eszközt arra, hogy növelje a napelem teljesítményét.

Jüllich József

A Jüllich Technology saját fejlesztése a napelem teljesítmény növelő, és le is van védetve a készülék. A teljesítményét a napelemeknek 50 és 80% osra becsülik. Ha ilyen szerkezetet iktatnak be a rendszerbe akkor kevesebb napelemre van szükség. Mondhatjuk, hogy így olcsóbbá is válik a napelemrendszer működtetése vagy akár a kiépítése is. Arról már nem is beszélve, hogy ha már van napelem rendszere akkor igen sok energia keletkezik hirtelen. Napjainkban egyre több otthon tér át arra , hogy mindent elektromos árammal üzemeltessen. Mert így gyakorlatilag le lehet válni a gáz függésről.

A cég partnerek jelentkezését is várja , olyanokét akik segítenek terjeszteni ezt a nagyon jó készüléket. A SunUp az amely segít önnek fen-tarthatóbbá tenni az otthonát. A készülék beiktatásával ön hozzájárul azokhoz a törekvésekhez amelynek célja a klímaváltozás nem kívánt hatásainak visszaszorítása.

A napelem teljesítmény fokozó eszközről bővebben olvashatnak az érdeklődők a cég honlapján. Ott az elérhetőségi információkat is megtalálják.

Az üvegkabinról szóló cikkünk is érdekelheti ! Az oldalunkon több olyan cikk is található amely érdekelheti ! Böngésszen nálunk !

Share Article: