Friss hírek

Default Placeholder

Az otthon tereinek kialakításakor a családtagok számát éppen úgy érdemes középpontba helyezni, mint a használati szokásokat és az egyedi igényeket. A vásárláskor természetesen az árak sem elhanyagolhatók, s e tekintetben a burkolatok és bútorok ellenértéke igencsak megemelkedett az elmúlt időszakban. Van azonban fontosabb tényező is ezeknél, ez pedig nem más, mint az optimális helykihasználás és a kreatív megoldások alkalmazása.

Modern fürdőszoba
A kép csak illusztráció ! A kép forrása : Pixabay

A tapasztalatok szerint a fürdőszoba tekintetében a legtöbb otthonban túl kevés az alapterület, és ez nehézséget jelent a berendezésnél. Nem véletlen, hogy az építkezés előtt állók szívesen helyezik középpontba a fürdőszoba méretét, és az ott elhelyezni kívánt szanitereket. De mi a helyzet akkor, ha adott egy bizonyos alapterület, és ebből szeretnénk a maximumot kihozni? A küldetés nem lehetetlen, sőt, kreativitással és a megfelelő választásokkal igazi otthoni wellness területet valósíthatsz meg.

Még csak le sem kell mondani a fürdőkád-zuhanykabin kettőséről. Az üvegkabin többféle kialakítási lehetőséggel és mérettel elérhető, s akár a kád szélére is kerülhet annak egyik oldala. A 8 mm edzett biztonsági üvegből készült zuhanykabinok között a keret nélküli megoldások nagy népszerűségnek örvendenek. Az ajtó tekintetében igen változatos lehetőségek közül teheted le egyik vagy másik mellett a voksod. A falról nyíló ajtók egyfajta opciónak számítanak, de a 135 fokos zuhanykabin is népszerű. A harmonika ajtóval felszerelt változat fokozottan helytakarékos, de arról is dönthetsz, hogy jobbos vagy balos legyen az ajtó, milyen üvegfelület társuljon a zuhanyozás színteréhez. Az esőztető zuhany a megfelelő csempékkel, burkolatokkal egészen egzotikus hangulatot varázsolhat a fürdőszoba falai közé.

Ne feledd, a jó fürdőszoba nemcsak funkciójában, hanem a megjelenést és a tényleges használhatóságot illetően is megfelel az egyéni igényeknek, elképzeléseknek! A stílus kapcsán pedig praktikus ötletek várnak a lakberendezési áruházakban, nem elhagyva a dekoráció jelentette értéket sem.

A duguláselhárításról szóló cikkünk is érdekelheti !

Share Article: