Friss hírek

Default Placeholder

Amikor a téli ruhatár a szekrény hátuljába kerül, és a nyári ruháké, pólóké, nadrágoké a főszerep, akkor érdemes a lábbelikről is elgondolkodni. Vajon milyen állapotban vannak a tavalyi modellek? Passzolnak még ízlésedhez? Mennyire jól kihasználhatók jelenlegi élethelyzetedben? A tapasztalatok azt mutatják, hogy akár egy év alatt is sokat változhat az ember, s ami évekig tetszett, könnyen lehet, hogy ma már nem annyira. (Cipő)

A kép csak illusztráció ! A kép forrása : Pexels

A mai kor embere előszeretettel választja a kényelmet akkor, ha cipővásárlás a cél. Ugyan a női ruhatárban jó szolgálatot tesznek a magassarkú lábbelik, de a hétköznapokban inkább kerülnek fókuszba a bebújós félcipők, a könnyű tornacipők és persze a szandálok. De milyenek legyenek ez utóbbiak? Mekkora sarokméret fér bele? Egyáltalán szükséges magas sarkon egyensúlyozni, vagy belefér napjainkban a bokánál csatos megoldással, vagy éppen gumis kivitelezéssel megoldott, sportos lábbeli?

A jó hír az, hogy a márkák igyekeznek olyan sportos szandálokkal a piacra lépni, amelyek kiválóan megállják a helyüket a nőies ruhákhoz is. A nők egy sornyi életszerepnek kell, hogy megfeleljenek. Sokan nem érik be a háziasszonyok mindennapjaival, és karriert építenének, dolgoznának, közben a gyermeknevelés, és a háztartással kapcsolatos feladatok is rájuk hárulnak. Ilyenkor igazi áldásnak bizonyulnak a divatos, mégis roppant kényelmes szandálok.

A természetes földszínek, a fehér és a fekete még mindig befutók, de a színes megoldások is jó választásnak bizonyulhatnak. A lényeg az, hogy a cipőválasztáskor az öltözködési szokásokat éppen úgy érdemes figyelembe venni, mint a megfelelő méretet. Apropó, méretválasztás! Az online rendelés előnyeit mind többen kihasználják akkor is, ha az ideális lábbeli beszerzése a cél. A mérettáblázatok segítségével könnyedén rálelhetsz a Számodra megfelelőre. A márkák tekintetében pedig érdemes a már bizonyítottak mellett dönteni, hiszen ezek biztosan nem okoznak csalódást. (Cipő)

A sportfogadásokról írt cikkünk is érdekelheti !

Share Article: