Friss hírek

Default Placeholder

Az ingatlan kényelme nemcsak a lakberendezésen, a méreten és az elrendezésen múlik, hanem bizony az ott uralkodó hőmérsékleten is. Az elmúlt tél előtt állva sokan tartottak attól, hogy az energiaválság milyen módon befolyásolja majd a komfortos mindennapokat. A home office-ban tevékenykedők esetében különösen igaz volt ez, hiszen ők még arra sem gondolhattak, hogy a fűtést a távollét óráira lentebb kapcsolják. Míg télen a hideg, addig nyáron a meleg okoz komoly gondokat. A klímaváltozás hatásait már saját bőrünkön tapasztalhatjuk, és ez a 4 fal közötti hőfokot illetően sincsen másként. (Fényvédelem)

A kép csak illusztráció ! A kép forrása : Pixabay

Fényvédő fóliával a meleg ellen

Számos tipp és taktika létezik, amelyeket előszeretettel vetünk be már a tavasztól induló meleg hónapokban. Az ablak előtt álló fa, a korszerű redőnyök, vagy akár egy jól megválasztott ablakfólia is nagy segítséget jelenthet a belső terek hőmérsékletének csökkentésében. A redőny leengedése gyakran nem opció, hiszen így a nappali fényt is kívül rekesztenénk az ingatlanon. A klíma sok lakásban, házban helyet kap, de még mindig nem mindenki engedheti meg magának. Sőt, nem ritka az sem, hogy hátulütőinél fogva kevésbé szívesen kapcsoljuk be az eszközt. Ilyenkor bizonyul kitűnő választásnak a fényvédő fólia. Az ablakra könnyen felhelyezhető kiegészítő az UV-sugarakat is kívül rekeszti, ennek pedig akár arcbőröd is előnyeit élvezheti.

Az ablakfólia az otthon terein túl a vállalkozás helyszínére is jó döntés lehet. A kíváncsi tekintetek kint rekesztésre is alkalmas megoldásnak köszönhetően az ügyféltér, orvosi rendelő elválasztható a váróteremtől, de akár az utcai forgalom ellen is hatékony választásnak bizonyul a korszerű alapanyag. Tudj meg többet a Dekorhon szakembereinek segítségével az időtálló minőséget képviselő fényvédő fóliákról! (Fényvédelem)

A fémszerkezetekről írt cikkünk is érdekelheti !

Share Article: