Friss hírek

Default Placeholder

Az olvasás az egyik legjobb tevékenység arra, hogy időt töltsünk el . Az új ismeretek szerzésére is nagyon jó . Minden sikeres ember sokat olvas .

Több olyan életrajzi könyvet is olvastam ahol az író arról számol be, hogy sok könyvet olvas . Például hozhatom fel Elon Musk-ot a Tesla vezérét . Vagy Richard Branson-t is a Virgin vezért . Az őket érdeklő könyveket elolvasták és ott van a polcukon . Szinte magukba szívták vele a tudást . Ezért olvasok magam is sokat .

A kép csak illusztráció ! A kép forrása : Pixabay

Persze előfordul,hogy szórakoztató könyvet is olvasok . Vagy a spirituális igényeimet elégítem ki az ezoterikus könyvek olvasásával . Hasznos és pihentető is egyben . Nem beszélve arról , hogy jobb szókincsed lesz tőle . Olyan szavakat sajátíthatsz el a könyvekből amivel az utcán beszélgetve nem találkozol . És ha ekként beszélsz intelligensebbnek látszol .

Jó , hogy szinte mindent megtanulhatsz , legalábbis elméletben . Aztán persze gyakorolhatod az életben is amit megtanultál az irodalomból . Például nagyon sok befektetéssel foglalkozó könyvet olvasok és így értettem meg és sajátítottam el , hogy hogyan is gondolkodnak a befektetők . A marketing is a területem és így van jó néhány könyv ebben a témában is a polcomon . És ezek az infók mind használhatóak a gyakorlatban is és így a könyv ára meg is térül . (Olvasás)

A nyomtatott könyveket szeretem leginkább mert azok nem rontják annyi a szememet . A monitor nézése hosszútávon nem jó. A másik előnye pedig az, hogy ha nappal olvasok nem fogyasztok áramot . De akár ha este is olvasok akkor is csak villanyt használunk és minden mást lekapcsolok a szobában .

Az éttermekről szóló cikkünk is érdekelhet !

Csatlakozás a facebookhoz

Share Article: