Friss hírek

Default Placeholder

Az otthonunk értékes számunkra és ezért amikor építjük jobb ha odafigyelünk mindenre . A lefolyó csövek ha nem megfelelő szögben vannak lefektetve akkor sűrűn bedugulhat . Ilyenkor nincs más lehetőség a kárelhárításnál mint feltörni a betont és újrafektetni a csöveket . Tehát ha már az építésnél odafigyelünk,hogy tényleg hozzáértő szakember fektesse le a lefolyó rendszerünket akkor minden rendben van . (Csatornavizsgálat)

A kép csak illusztráció ! A kép forrása : Pixabay

Ügyelni kell arra , hogy a jól lefektetett rendszerünkbe ne juttassunk bele olyan anyagot ami letapadhat a cső falára . A zsír például ilyen . A zsírt és olajat flakonba kell visszatölteni és ha ez a hulladék termék telített akkor a minden településen található szelektív hulladék zsír és olaj tárolójában helyezhetjük el . Tehát se a wc-be se a mosogatóba ne öntsünk étel maradékot .

Duguláselhárítás

Szerintem ha ezeket a tanácsokat figyelembe vesszük akkor elkerülhetővé válik a dugulás . Ha esetleg mégis megtörténik akkor kihívhatjuk a duguláselhárító szakembereket akik elhárítják a károkat . Amikor kimennek először monitorozhatják a csőrendszert és így megtudhatnak sok mindent . Például , hogy hol tömődött el és mi okozza a dugulást . A legtöbb esetben bontás nélkül elhárítható a probléma .

Kamerás csatornavizsgálat

A cikkünkben ajánlott cég jól fel van készülve a dugulások elhárítására . Van náluk eszköz a kamerás csatornavizsgálathoz . Modern eszközökkel dolgoznak , van nekik Womás autójuk is aminek a segítségével kellemetlen zajok nélkül tudják átjárhatóvá tenni a csatorna rendszert . A szennyeződés magasnyomású vízzel történik .Több mint 4.500 megoldott esetről adtak adatot a weboldalukon .

A Womás autón hosszú tömlő található és így szinte bármilyen nehéz körülmények közt is megoldják a feladatot . A városban akár éjszaka is gond nélkül oldanak meg mindent mert a munka folyamán csak az autó motorhangja halható . A cég a lakossági megrendeléseket és ipari megrendeléseket is kiszolgál és bármikor .

A cégnek egyéb szolgáltatásai közé tartozik a nyomvonal feltérképezése és persze a hiba helyének meghatározása is . Tehát ha egy új lakásba költözik és szeretné tudni , hol nem kell fúrni vagy valamit is csinálni akkor kijön a csapat és meghatározza , hogy hol mennek a csövek , vagy hol van a hiba a csőrendszerben . (Csatornavizsgálat)

A spirituális könyv ajánlatunk is érdekelheti !

Share Article: