Friss hírek

Default Placeholder

Az egyik legfontosabb egy ház építésénél a biztonság . Több olyan helyet is találhatunk egy ingatlanban ahol szükség van a védelemre . Ilyen például az erkély vagy lépcső és a terasz is . Ezekre a helyekre akár fémszerkezeteket is rakhatunk . Nézzük a lehetőségeket . (Kerítés)

A képen illusztráljuk a kovácsoltvas kerítést . A kép a PSacél engedélyével lett kihelyezve cikkünkbe !

Két féle fém anyagot tudok ajánlani . Az egyik a kovácsoltvas a másik pedig a rozsdamentes acél . A rozsdamentes acél a modernséget jelképezi a kovácsoltvas meg inkább a rusztikus irányzatot képviseli . Persze ettől függetlenül láttam már modern ház erkélyén kovácsoltvasból korlátot és nagyon szépen mutatott .

Rozsdamentes korlát

Tehát ahogy fentebb is írtam lehet készíteni belőle korlátokat a következő helyekre – erkély , lépcső és terasz . Nagyon szép az ha a rozsdamentes acél korlátot üveggel kombináljuk . A fürdőben is használhatjuk a rozsdamentes acélt . Az idősek esetében igencsak biztonságot nyújt a rozsdamentes kapaszkodó . Ezt a kapaszkodót a WC-ben sem árt felszerelni .

Otthonunkban más lehetőségek is vannak a fémek használatára . Például az előtetőnk is lehet kovácsolt vasból vagy rozsdamentes acélból . És a rozsdamentes acél esetében szintén ráerősíthetjük a törésálló üveget . Nagyon elegáns . A PSacél referencia képei közt láttam ilyen megoldást az előtetőre . (Kerítés)

Emlékeim közt szerepel- a mamáméknak volt kovácsoltvas kerítésük amit mi amikor nyaraltunk testvéremmel festettünk le . Nem csak , hogy jó móka volt hanem szép is . Büszkék voltunk rá . Szóval akár lehet neked is kovácsoltvasból a kerítésed . És persze a kapud is . De szerintem a pálcás rozsdamentes kerítés is jól mutatna és még a felületkezeléssel sem kellene foglalkozni .

A fém szerkezetek amellett , hogy maximális biztonság érzetet nyújtanak még jelentősen emelik az ingatlan értékét .

Az ékszerekről szóló cikkünk is érdekelheti !

Share Article: